avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod Caen - suplimentare
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod Caen - suplimentare

Buna,
As dori sa stiu daca o societate care are ca si obiect de activitate servicii medicale, poate introduce si alte activitati ca de ex cercetare stiintifica sau invatamant? Exista vreun act normativ in care se prevede ceva legat de aceasta? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Doua locuri de munca cayola cayola Buna ziua As dori sa stiu daca un angajat in politie poate lucra pe langa acest job,si in sistemul medical privat ( asistent medical )?. (vezi toată discuția)
Infiintare firma resurse umane nicole72 nicole72 As dori sa infiintez o soc.de res.umane? Ce cod caen trebuie ? am gasit numai pt. consultanta i res.umane. Trebuie autorizatie pt. prestari servicii de ... (vezi toată discuția)
Politistii pot avea doua job-uri? Florin3l Florin3l Daca sunt politist, pot avea in acelasi timp un al doilea serviciu, respectiv ca inspector de obiectiv in cadrul unei societati autorizate de protectie si ... (vezi toată discuția)