avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reparare prejudiciu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reparare prejudiciu

Trebuie sa repar prejudiciul cauzat in cazul unui stalp aflat in grija mea care la o vijelie a cazut pe masina unei persoane. Eu consider ca a cazut din cauza fenomenelor meteo, dar ISU a facut un proces verbal la fata locului in care scrie ca stalpul a cazut pentru ca era ruginit la baza.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:06, 17 Mai 2012
Constestati PV al ISU daca el nu corespunde adevarului faptic. Aduceti un expert sa faca o constatare tehnico-stiintifica. Platiti prejudiciul abia dupa stabilirea cauzei exact, a legaturiii de cauzalitate si a persoanei vinovate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caderea acoperisului blocului mi-a distrus masina vioviowwm vioviowwm buna seara , as dori sa stiu ce sanse de castig am intr-un proces civil pentru recuperarea dunelor produse de caderea acoperisului blocului in care ... (vezi toată discuția)
Procedura de conciliere intr-o dauna rca horace2009 horace2009 Cum se realizeaza o procedura de conciliere transmisa catre societatea de asigurare RCA ? Accident soldat doar cu daune materiale Vreau sa chem in instanta ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? dana paraschiv dana paraschiv buna ziua.vreau sa deschid un proces civil pentru furt,fals in inscrisuri oficiale,fals sub semnatura privata si uz de fals.ce demersuri trebuiesc facute si de ... (vezi toată discuția)