avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Scoala si comportamentul profesorilor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Scoala si comportamentul profesorilor

Buna ziua. Verisoara mea este in clasa a 6 a,profesoara de romana intriga elevi,le interzice sa vorbeasca cu ea,zicand ca nu este un exemplu bun pentru ei,ca fumeaza si alte chesti,ceea ce nu este adevarat,in momentul de fata clasa a 6 si a 5 se uita urat la ea,si nu vorbesc. ce se poate face in acest caz,k nu vreau sa ajunga sa se simta prost sau cine stie la ce se poate ajunge,este un copil totusi,si se simte excusa din grupurile de prieteni. ca profesor cred ca trebuie sa ajuti elevi nu sa le faci viata un calvar. mai precizez ca este sotia directorului,iar cu el nu se poate vorbi,fiind sotia lui.
Cel mai recent răspuns: mariw , utilizator 17:34, 17 Mai 2012
Faceti o plangere sau un memoriu ...mai intai catre consiliul profesoral al scolii, apoi la inspectorat.
Depuneti plangere la conducerea scolii,iar daca nu va multumesc masurile luate,adresati-va ISJ.
ce anume trebuie facut la memoriu?
Aratati in ce constau problemele fata de verisoara dvs, care sunt repercusiunile comportamentului profesoarei fata de fetita si puneti-le in vedere sa ia atitudine, determinand-o pe profesoara sa se comporte ca un dascal. In partea finala aratati ca daca nu se schimba nimic va veti adresa inspectoratului scolar.
Si inca o problema: Verisoara nu are parinti? Este bine ca memoriul respectiv sa vina din partea parintilor sau reprezentantului legal, tutorelui.

Alte discuții în legătură

Abuz al profesorului impotriva elevului DARIUS_BZ DARIUS_BZ Buna seara! am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea problema: fiica mea este eleva in cls.a vii-a si de cateva luni mai exact 6 profesoara de. biologie duce ... (vezi toată discuția)
Învățământ -profesor cu probleme SimoCI SimoCI Bună ziua. Fiul meu a terminat clasa a7-a si este corigent la matematica, la fel ca inca 15, numai din clasa lui. In numeroase randuri parintii au incercat sa ... (vezi toată discuția)
Atitudine provocatoare a unui elev vs profesor victor1906 victor1906 Buna ziua. O situatie a prietenei mele profesoara. Doamna profesoara la ora de matematica cu elevi de clasa a 12-a , a facut o observatie unui elev sa nu ... (vezi toată discuția)