madoiclimber 
	    	Utilizator

madoiclimber 
	    	Utilizator	    

madoiclimber 
	    	Utilizator

madoiclimber 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters40598	                   

Ma puteti ajuta si pe mine cu temeiul de drept pentru actiunea in evacuare?
O pot face pe calea ordonantei presedintiale?
Trei persoane ocupa abuziv un ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters40598	                   

Ma puteti ajuta si pe mine cu temeiul de drept pentru actiunea in evacuare?
O pot face pe calea ordonantei presedintiale?
Trei persoane ocupa abuziv un ... (vezi toată discuția)

serg2001	                   

Nu imi este foarte clar ce inseamna posesie a unui imobil. Eu am cumparat o garsoniera si o alta persoana a capatat drept de uzufruct viager. 
Prima ... (vezi toată discuția)
	                    serg2001	                   

Nu imi este foarte clar ce inseamna posesie a unui imobil. Eu am cumparat o garsoniera si o alta persoana a capatat drept de uzufruct viager. 
Prima ... (vezi toată discuția)

ContSters278009	                   

cine garanteaza dreptul de proprietate in Romania ? ce lege exista, unde sa caut . 
sunt proprietarul unui teren, iar justitia lasa un infractor sa stea pe o ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters278009	                   

cine garanteaza dreptul de proprietate in Romania ? ce lege exista, unde sa caut . 
sunt proprietarul unui teren, iar justitia lasa un infractor sa stea pe o ... (vezi toată discuția)