CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

ContSters58959 
	    	Utilizator

ContSters58959 
	    	Utilizator	    

narcisa_salbatica 
	    	Utilizator

narcisa_salbatica 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 BIANCA_MARIO MOISE	                   

in 2 011, am cumparat un teren de casa pe numele mamei mele, eu fiind fruct viager, autorizatia de constructie fiind pe numele mamei, are dreptu sotul meu ,tin ... (vezi toată discuția)
	                    BIANCA_MARIO MOISE	                   

in 2 011, am cumparat un teren de casa pe numele mamei mele, eu fiind fruct viager, autorizatia de constructie fiind pe numele mamei, are dreptu sotul meu ,tin ... (vezi toată discuția)

ContSters253968	                   

BUNA ZIUA,IN ANUL 2011 AM CUMPARAT UN TEREN DE CASA PE NUMELE MAMAI MELE,EA E CUMPARATOARE SI EU FRUCT VIAGER, SUNT CASATORITA DE 14 ANI AM DOUA FETITE ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters253968	                   

BUNA ZIUA,IN ANUL 2011 AM CUMPARAT UN TEREN DE CASA PE NUMELE MAMAI MELE,EA E CUMPARATOARE SI EU FRUCT VIAGER, SUNT CASATORITA DE 14 ANI AM DOUA FETITE ... (vezi toată discuția)

andaschatzi	                   

Bună seara, 
am act de vânzare cumpărare pe casă cu uz -fruct viager de către părinții mei. În 2021 tatăl meu a decedat. Sotul nu a semnat actul de ... (vezi toată discuția)
	                    andaschatzi	                   

Bună seara, 
am act de vânzare cumpărare pe casă cu uz -fruct viager de către părinții mei. În 2021 tatăl meu a decedat. Sotul nu a semnat actul de ... (vezi toată discuția)