CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

valentin_76 
	    	Utilizator

valentin_76 
	    	Utilizator	    

ion33 
	    	Utilizator

ion33 
	    	Utilizator	    

valentin_76 
	    	Utilizator

valentin_76 
	    	Utilizator	    

prepelita mariana	                   

fostul sot a dus copilul la mama lui la tara cu acordul meu si acum nu mai vrea sa mi-l aduca    am hotarire definitiva si irev pt minor  ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
	                    prepelita mariana	                   

fostul sot a dus copilul la mama lui la tara cu acordul meu si acum nu mai vrea sa mi-l aduca    am hotarire definitiva si irev pt minor  ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)

Imparatul	                   

Sunt plecat la munca in Spania. Copilul mi-a fost incredintat mie spre crestere si educare prin hotararea de divort. Eu sunt l amunca in Spania, si trimit ... (vezi toată discuția)
	                    Imparatul	                   

Sunt plecat la munca in Spania. Copilul mi-a fost incredintat mie spre crestere si educare prin hotararea de divort. Eu sunt l amunca in Spania, si trimit ... (vezi toată discuția)

ion33	                   

buna ziua,
in cazul in care mama este plecata cu copilul peste hotare (uk)dupa ce hotararea judecatoreasca de incredintare a minorului (ei) si plata a pensiei ... (vezi toată discuția)
	                    ion33	                   

buna ziua,
in cazul in care mama este plecata cu copilul peste hotare (uk)dupa ce hotararea judecatoreasca de incredintare a minorului (ei) si plata a pensiei ... (vezi toată discuția)