avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pe un drum national care trece prin localitate cine ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pe un drum national care trece prin localitate cine are obligatia sa semnalizeze?

pe un drum national(DN71) care trece prin localitate cine are obligatia de a semnalizare?(nu exista nici o trecere de pietoni). cine si in baza carei legi poate cere remediere acestor situoatii?

Alte discuții în legătură

Reglementarea trecerilor special amenajate fotachig fotachig buna ziua [EDITAT] intreabarea mea : unde am traversat eu mai era un pasaj pietonal ce trecea pe sub strada , este acesta considerat loc special amenajat ... (vezi toată discuția)
Interpretarea unui text din codul rutier lucien14 lucien14 Va salut si vin cu o rugaminte: ne trebuie un \"traducator autorizat\" care sa ne lamureasca putin in legatura cu traversarea pietonilor! Ce vrea sa spuna ... (vezi toată discuția)
Lipsa trecerilor pentru pietoni AdrianFloricescu AdrianFloricescu Buna ziua! Vreau sa incep prin a-mi cere scuze pentru deranj.Sunt un cetatean al Romaniei si vreau sa respect legea macar atunci cand imi este ... (vezi toată discuția)