CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

Am un antecontract de vanzare-cumparare incheiat in 2006. Eu sunt promitentul cumparator. Promitentul vanzator s-a obligat ca in termen de sase luni de la incheierea antecontractului sa devina proprietar asupra terenurilor obiect al acestuia si sa mi le vanda. I-am dat un avans, dupa cele 6 luni i-am mai platit o suma de bani tot cu titlu de avans printr-un act aditional. Nici pana azi nu a reusit din motive necunoscute de mine sa isi intabuleze dreptul de proprietate asupra terenurilor respective. Nu mai vreau sa astept si vreau sa-mi iau banii inapoi. In antecontract am clauza clara ca e obligat sa-mi returneze dublul avansului daca nu respecta termenul de 6 luni. Cum ar trebui sa procedez daca nu reusesc sa-mi scot banii pe cale amiabila?
Va multumesc
 mara78 
	    	Utilizator

mara78 
	    	Utilizator	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 bularca daniel	                   

am facut un precontract de vanzare cumparare de mana pentru un teren am achitat o suma de bani si nu a fost respectat de catre vanzator. acest act poate fi ... (vezi toată discuția)
	                    bularca daniel	                   

am facut un precontract de vanzare cumparare de mana pentru un teren am achitat o suma de bani si nu a fost respectat de catre vanzator. acest act poate fi ... (vezi toată discuția)

cugetatorul	                   

Buna ziua.
   Se doreste vanzarea unei case cu terenul aferent.
   In fata notarului se constata ca sunt probleme privind intabularea terenului.
   Se ... (vezi toată discuția)
	                    cugetatorul	                   

Buna ziua.
   Se doreste vanzarea unei case cu terenul aferent.
   In fata notarului se constata ca sunt probleme privind intabularea terenului.
   Se ... (vezi toată discuția)

ramona_gabriela	                   

2 persoane detinatoare ale unei proprietati (aflate in indiviziune) au decis de comun acord sa o vanda, incheind un antecontract cu un cumparator. In ... (vezi toată discuția)
	                    ramona_gabriela	                   

2 persoane detinatoare ale unei proprietati (aflate in indiviziune) au decis de comun acord sa o vanda, incheind un antecontract cu un cumparator. In ... (vezi toată discuția)