avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Metoda de a deveni SARLATAN -Cele 10 porunci ale ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Metoda de a deveni SARLATAN -Cele 10 porunci ale Sarlatanilor

Cele 10 porunci ale Sarlatanilor
sunt :
1.-Ascultai-va cu atentie Victima,sa nu vorbiti repede !
2.-Nu dati niciodata impresia ca sunteti plictisit !
3.-Asteptati ca victima sa-si dezvaluie Opiniile Politice apoi fiti de acord pe deplin cu ea !
4.-Asteptati ca victima sa-si dezvaluie singura opiniile religioase ,apoi fiti intrutotul de acord cu ea !
5.-Faceti aluzii privind anumite discutii cu privire la sex,dar,renuntati la idee,daca victima nu pare interesata despre subiect.!
6.-Nu mentionati niciodata despre Boli,decat daca victima afiseaza un interes aparte.!
7.-Nu cautati niciodata sa obtineti detalii personale despre victima,(pentru ca,oricum vi le va dezvalui singura cat de curand)
8.-NU VA LAUDATI NICIODATA. !!!!!! LASATI CA IMPORTANTA DV.SA FIE REMARCATA SI OBSERVATA IN TACERE
9.-Nu fiti niciodata dezordonati. !
10.-Nu va imbatati niciodata ca sa fiti vazut in stare dezagreabila de catre victima.

Daca respectati aceste reguli,ve-ti obtine un succes garantat in orice domeniu.
Succes!!!!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:13, 30 Mai 2012

Pare mai degraba un mic indrumar de arta seductiei, cuvantul sarlatan putand fi inlocuit cu succes de aspirant la favoruri sentimentale sau de alta natura :)

Am obtine un set de reguli de aur care, daca ar fi respectate, ar imbunatati comunicarea si relatiile dintre oameni.

De acord cu scoaterea in evidenta a regulii nr. 8, dar cu 9 si 10 nu sunt de acord. Un om dezordonat (cu limite) are farmecul lui - mai degraba m-as feri de cineva foarte meticulos; cat despre cei care se mai imbata, pot sa spun cu mana pe inima ca am vazut si persoane mai simpatice cand sunt ''piscate'' decat atunci cand au alcoolemia 0.

Cred ca sarlatanii au alte porunci; chiar daca sunt identificabile, ele nu pot face subiectul unei discutii pe Avocatnet. Multumesc.
ªARLATÁN,şarlatani- Persoană necinstită care profită de naivitatea sau de buna-credinţă a cuiva; înşelător, impostor, farsor; escroc. – Din fr. charlatan.

ori

ªARLATÁN - Persoană necinstită care îşi atinge scopurile profitând de naivitatea cuiva; escroc; impostor; potlogar; coţcar.

cine a studiat / citit DEX-ul lb.romane......stie ce inteles are cuvantul Sarlatan........
rodica_post a scris

Daca respectati aceste reguli,veti obtine un succes garantat in orice domeniu.
Succes!!!!


Sper totusi ca nu sarlatanilor le este facuta dedicatia... Ce asteptari aveti de la acest topic, cu ce intentie l-ati deschis?
DREPTUL LA REPLICA-
ACEST TOPIC L-AM DESCHIS PENTRU INFORMARE PE UN SITE CARE PROMOVEAZA SOCIALIZAREA SI INFORMATIA sub toate formele / inclusiv Discutii diverse .

Nu se face trimitere catre nici o persoana anume,asemanarea ori regasire din text este pur intamplatoare fata de cititor .

Asa cum au fost editate Cele 10 porunci in Biblie-o carte scrisa de un autor necunoscut ,asa se poate intocmi si anumite porunci pentru alte categorii sociale,sub forma ironica -(pentru delectare),ori ca sa poti sa descoperi prin reactiile psihosomatice,anumite trasaturi ale personalitatii unor subiecti.

Deci,acest topic a fost deschis ,nu pentru polemici si instigari,ci doar pentru amuzament (pentru cei care NU au inteles talcul poruncilor )

Mentionez ca,aceste porunci nu le-am ticluit eu,ci un scriitor renumit-GORDON

Sper ca raspunsul sa fie pe placul persoanei direct interesate .
O lectie de viata,dintr-o farsa,poate oferi schimbarea unui OM......in societate atunci cand inveti sa citesti telepatic intentiile si sa te convingi ca aparentele inseala.

Pentru amuzament exista in Timp liber si ocupatii cu care il putem umple un topic intitulat Sa mai si radem... - daca ati fi postat acolo se intelegea ca intentia a fost sa provocati zambetul celor care citesc.

Dvs. ati postat in Discutia la moda, subforum care are ca cerinta postarea unor subiecte la moda in acest moment si in afara de faptul ca ati copiat un text de pe un site, ati incheiat intr-un stil care daca ati vrut sa fie gluma, nu v-a prea reusit. Pare un decalog pentru cei care doresc sa devina sarlatani; mai mult nu comentez pentru ca iar o sa spuneti ca sunteti persecutata de moderator.

Nu cred ca mai tineti minte de cate ori ati fost rugata sa nu mai faceti copy-paste in forum de pe alte site-uri daca textele nu argumenteaza niste raspunsuri sau daca nu provoaca la o dezbatere in care dvs. sa fiti prima care isi exprima opinia.
Faptul ca ignorati aceasta cerinta a Regulamentului si va mai si suparati daca vi se sterg postarile imi confirma faptul ca telepatia nu functioneaza nici de la noi spre dvs. - cu scrisul vad ca nu avem nicio sansa.

Acest subiect este inchis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiuni Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Doresc sa va sugerez implementarea unui sistem de sanctionare a celor care aduc atingere persoanelor, a celor care dezbat de o mie de ori aceeasi tema fara a ... (vezi toată discuția)
Presedinte neales ! IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. Unui presedinte al asociatiei de proprietari care nu a fost ales niciodata,lucru atestat si de catre Primarie,care foloseste stampila ... (vezi toată discuția)
Incadrare fapta cocoxxl cocoxxl Va rog sa ma ajutati si pe mine cu incadrarea unei fapte Speta pe scurt:conflict spontan ,inculpatul aplica victimei intr-o perioada foarte scurta de timp ... (vezi toată discuția)