avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acord copropietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acord copropietari

buna ziua,
am nevoie de o declaratie notariala din partea fratelui ca este de acord ca mama sa instaleze gaze la imobilul unde locuim(mama si fratele sunt copropietari).am fost la mai multi notari si au spus ca este o declaratie tip, dar ei nu o au, si mi-au spus sa intru pe net sa o caut acolo.am intrat dar nu am reusit sa o gasesc nici pana acum, asa ca imi permit sa apelez la dumneavoastra.deci daca puteti sa imi dati o adresa ceva unde o pot gasi sau altceva(eventual o adresa de notar unde se poate face aceasta declaratie), v-as ramane indatorat.daca postez intr0o categorie gresita imi cer scuze. multumesc mult anticipat.

Alte discuții în legătură

Bună seara,am și eu o întrebare, pentru succesiune după fratele ... Popescu Ana-Liliana Popescu Ana-Liliana Bună seara,am și eu o întrebare, pentru succesiune după fratele meu vitreg (doar mama este la ambii,tați diferiți) ce pot să fac dacă am certificatul ... (vezi toată discuția)
Fratele meu refuză să dezbatem succesiunea după mama. pot să dezbat doar pe partea care îmi revine? rycy rycy Bună ziua ! Mama noastra a decedat acum 5 ani și fratele meu refuză sistematic să dezbatem succesiunea el locuind în apartamentul lăsat moștenire de ... (vezi toată discuția)