Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 7384 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... evaluator de risc fizic
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

evaluator de risc fizic

exista evaluator de risc fizic ?
si daca da va rog sa ma ajutati sa inteleg cu ce se ocupa peroana desemnata
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters197152 , utilizator 17:13, 24 August 2012
Evaluator persoana fizica autorizata?
''evaluator de risc fizic ,, a aparut acum la modificarea legii 333 paza si protectie si cu aparitia normelor de aplicare a lui lg. 333
Presupun ca se refera la evaluarea riscului pentru un agent de paza si protectie, in timpul unei interventii, pentru anihilarea unor indivizi care tulbura linistea publica.
Poate fi de competenta celor din ministerul de interne. MI are cu siguranta o structura care se ocupa activitatea de ssm. Legea ssm nr. 319/ 2006 se aplica doar partial in cadrul armatei, MI, pompieri, etc. acestia avand si o lege speciala.
daca imi puteti da mai multe informatii v-as ramane recunoscatoare
va multumesc!
Daca prezentati mai multe date despre ceea ce va intereseaza, adica de unde pleaca ideea de evaluator de risc fizic, pentru ce activitati se preteaza, obiectul de activitate al firmei la care va referiti, etc. este posibil sa va putem ajuta si cu alte informatii.
Daca este vorba de agent de paza, cu siguranta puteti afla mai multe date la inspectoratul judetean de politie.

Alte discuții în legătură

Analiza de risc la securitatea fizica dan197 dan197 Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: Am un hotel pe care il am conduc si as dori sa stiu daca sunt obligata sa inchei contract de prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Evaluarea riscului la securitatea fizica nicosim nicosim Buna Ziua, As dori sa stiu daca cabinetele medicale individuale ( PFA) sunt obligate de aceasta prevedere legala(H.G. nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor ... (vezi toată discuția)