avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ANALIZA DE RISC LA SECURITATEA FIZICA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ANALIZA DE RISC LA SECURITATEA FIZICA

Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: Am un hotel pe care il am conduc si as dori sa stiu daca sunt obligata sa inchei contract de prestari servicii pentru analiza de risc la securitatea fizica daca am contract de prestari servicii la B.G.S. DIVIA DE SECURITATE ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MITITEAN POP VALERIAN PFA , Evaluator de risc la securitate fizica 12:12, 25 Martie 2022
Buna ziua,
Mai jos aveti baza legala si da aveti nevoie de analiza de risc la securitate fizica:

Legea 333/2003
ART. 2
(1) Ministerele şi celelalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi locale, regiile autonome, companiile şi societăţile naţionale, institutele naţionale de cercetare-dezvoltare, societăţile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum şi alte organizaţii care deţin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite în prezenta lege unităţi, sunt obligate să asigure paza acestora.
HG 301/2013
ART. 3
2. incalcarea prevederilor art. 2 alin. (3) din anexa referitoare la efectuarea analizei de risc la securitate fizica;
ART. 4
(1) Contraventiile prevazute la art. 3 se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
c) cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei, cele prevazute la pct. 2, 3, 4, 6, 13, 16, 17, 20, 24 si 25;
Anexa 1.
ART. 2
(1) In vederea indeplinirii obligatiilor prevazute de Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, cu modificarile si completarile ulterioare, denumita in continuare Lege, unitatile prevazute la art. 2 alin. (1) din Lege, denumite in continuare unitati indiferent de natura capitalului social, forma de organizare ori asociere, modul de detinere a bunurilor ori valorilor, trebuie sa adopte masuri de securitate in formele prevazute de Lege, completate cu masuri procedurale.
2) Cerintele minimale de securitate, pe zone functionale si categorii de unitati, sunt prevazute in anexa nr. 1.
(3) Adoptarea masurilor de securitate prevazute la alin. (1) se realizeaza in conformitate cu analiza de risc efectuata de unitate, prin structuri de specialitate sau prin experti abilitati, care detin competente profesionale dobandite pentru ocupatia de evaluator de risc la securitatea fizica.
(4) Pana la adoptarea standardului ocupational pentru ocupatia de evaluator de risc la securitatea fizica, analizele de risc pot fi elaborate de specialisti cu o vechime in domeniul evaluarii riscului la securitatea fizica mai mare de 5 ani.
(5) Analiza de risc la securitate fizica trebuie sa asigure identificarea vulnerabilitatilor si a riscurilor, determinarea nivelului de expunere la producerea unor incidente de securitate fizica si sa indice masurile de protectie necesare obiectivului analizat.

Gasiti aici mai multe detalii:

[ link extern ]
va multumesc.
Buna ziua
Da este nevoi de analiza de risc pentru detalii va pot ajuta pe site [ link extern ]

dan197 a scris:

Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: Am un hotel pe care il am conduc si as dori sa stiu daca sunt obligata sa inchei contract de prestari servicii pentru analiza de risc la securitatea fizica daca am contract de prestari servicii la B.G.S. DIVIA DE SECURITATE ? Va multumesc.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluator de risc fizic ContSters243502 ContSters243502 exista evaluator de risc [b]fizic[/b] ? si daca da va rog sa ma ajutati sa inteleg cu ce se ocupa peroana desemnata va multumesc (vezi toată discuția)
Evaluarea riscului la securitatea fizica nicosim nicosim Buna Ziua, As dori sa stiu daca cabinetele medicale individuale ( PFA) sunt obligate de aceasta prevedere legala(H.G. nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor ... (vezi toată discuția)