Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Daca dv . a-ti fi locuit la ultimul etaj si v-ar fi afectat infiltratiile de apa din apartament atunci ati fi putut sa faceti renovarea daca Asociatia nu lua masuri si ulterior prin Instanta sa -i fortati sa contribuie si ei .
Dar dv . ati intervenit unde Asociatia trebuia sa hotarasca fiindca este parte comuna si afecta aspectul exterior al cladirii s-ar putea sa nu va dea castig de cauza nici Instanta , consultati un avocat sa vedeti ce sanse aveti sa va recuperati banii .
Am efectuat reparatiile la terasa balconului cu o firma care ne-a oferit factura si chitanta in prealabil intreband vecinii daca sunt de acord cu efectuarea lucrarii,ei nedand nici un raspuns nu am mai asteptat sa se degradeze peretele exterior proaspat renovat si am realizat lucrarea fara a mai astepta un raspuns din partea vecinilor platind eu toata lucrarea.M-am prezentat la asociatia de proprietari cu facturile si am cerut decontarea