buna ziua , va rog un pic de ajutor
ne-am casatorit , si am strans impreuna o suma de bani npe care am depus-o la banca impreuna pe timpul casniciei.sotia a scos banii si ia luat intrun cont personal folosindu-se de ei .s-a incheiat divortul in 2006. Pot face partaj , adica sa cer jumatate din suma si daca da la ce instanta?.la instanta de domiciliu unde am locuit impreuna cu sotia ? va multumesc.
Multumesc de ajutor. Asa este la noi, tot pagubitul are de suferit.Adica dupa ce ca a luat acesti bani fara sa i se cuvina decit o parte din ei, ia folosit cum a vrut ,acum ce ar trebuii sa ai dau si un buchet de flori ca a fost desteapta nui asa?Adica ce se practica in Romania de atatia ani , iuteala de mina si nebagarea in seama.Oare cind se poate face dreptate in romania si pt oameni normali? Notiunea de drept se pare ca nu exista la noi., e ceva abstract.Eu am sa incerc sa-mi recuperez banii chiar daca spuneti ca nu am sanse. multumesc oricum .Eu cu cine am mai vorbit mi-a spus ca actiunea sa o fac la jjudecatoria unde am locuit impreuna ,plus ca tot aici sau petrecut faptele.daca ea a-si schimba domiciliul in continuare ca si pina acum , doar nu am sa umblu mereu dupa ea ca sa- mi fac dreptate
Partaj dupa divort
maria78na
Am fost casatorita din 2002 pana in 2012 cand am divortat.Pana in anul 2005 am locuit cu chirie,iar in 2005 am cumparat 380 m de pamant pe care se afla si o ... (vezi toată discuția)