avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie de viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie de viol

Buna ziua! Doi prieteni au fost acuzati de viol si lipsire de libertate,cu o fata de 16 ani.Acestia s-au intalnit la coltul strazii in cartier si au mers toti 3 (2 baieti si fata) La unu din acestia acasa.A mers de buna voie,si odata ajunsi acolo au consumat alcool si tigari,Si s-au ametit.Fata a cerut sa intretina relatii sexuale,sex anal,cu amandoi.Una din fanteziile ei era sa fie batuta in timp ce o facea,si i-au ramas vanatai pe fund.In acea seara a intrat si pe mess si a facut si baie la baiat acasa.Dimineata la 7 au plecat toti 3 si de la poarta fata a fost preluata de alti baieti,si nu a ajuns acasa pana la 12 dupa-amiaza,ramanand cu alti baieti.A doua zi a mers la familia ei si a zis ca a fost violata si acestia au anuntat imediat politia si au dus-o la spital.Bunica fetei cica a dat bani grei pentru certificate medico-legale.Acum cei 2 baieti sunt in arest preventiv.Fata e influentata de bunica si mama ei sa strige sus si tare ca a fost violata,pe cand la altii zice ca nu e adevarat si cerea sa fie luata de sotie de unu din cei 2 [ ] Ce e de facut?Cum ar putea iesi baietii de acolo?Cat ar lua

pedeapsa?Va multumesc mult



Motiv editare: detalii fara relevanta .
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 16:34, 25 Mai 2012
Pai daca fata e minora,nu familia ei va vorbi?Are si ea un cuvant de zis nu?
Fata va fi ascultata deoarece aceasta este partea vatamata, nu familia ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politistul a fortat martorii sa dea declaratii false si impreuna cu procurorul vor sa ascunda adevarul ginaiuliana202014 ginaiuliana202014 Buna ziua!sotul meu se afla in arestul preventiv IPJ [editat] pentru acuzatiile: viol,sechestrare , lovire si proxenetism de 2 luni si 2 saptamani din cauza ... (vezi toată discuția)
Cât de legale sunt relaţiile sexuale şi non-sexuale cu minori/minore? doresc lămuriri legate de art. 220 noul cod penal Virginul Virginul Am citit [b]Art. 220 Noul Cod Penal[/b] plus întrebările altora pe acest forum şi am înteles că poţi face sex LEGAL cu persoane peste 15 ani, atâta timp ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu o minora PaulB17 PaulB17 Buna,as vrea sa stiu,daca intretin acte sexuale cu o persoana de sex diferit,si eu am 18,si ea 17,si amandoi vrem,ce pot patii prin lege? (vezi toată discuția)