AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

jack electro 
	    	Utilizator

jack electro 
	    	Utilizator	    

dcp 
	    	Utilizator

dcp 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 augbarbu	                   

Buna ziua,
Acum 5-6ani, in perioada 2007-2008 am avut inchiriat, cu contract de inchiriere, un apartament, pentru care am achitat la vremea respectiva ... (vezi toată discuția)
	                    augbarbu	                   

Buna ziua,
Acum 5-6ani, in perioada 2007-2008 am avut inchiriat, cu contract de inchiriere, un apartament, pentru care am achitat la vremea respectiva ... (vezi toată discuția)

Imparatul	                   

Am primit un plic prin care datorez catre sanatate o suma de 4500 ron cu tot cu penalizari ce le-am realizat din activitati independente, adica venituri din ... (vezi toată discuția)
	                    Imparatul	                   

Am primit un plic prin care datorez catre sanatate o suma de 4500 ron cu tot cu penalizari ce le-am realizat din activitati independente, adica venituri din ... (vezi toată discuția)

Dima Mihaela	                   

Buna ziua,
Doresc sa va intreb daca titlul executoriu are mentiunea \"fara somatie si punere in intarziere\" de cand pot depune contestatia la executare si ... (vezi toată discuția)
	                    Dima Mihaela	                   

Buna ziua,
Doresc sa va intreb daca titlul executoriu are mentiunea \"fara somatie si punere in intarziere\" de cand pot depune contestatia la executare si ... (vezi toată discuția)