avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... delegarea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

delegarea

O intreprindere individuala are angajati care desfasoara activitae de constructii in strainatate.Se constata ca acestia sunt delegati permanent pentru desfasurarea activitatii in strainatate.
pina la 1 mai 2011 au fost aplicabile prevederile art 44 din Legea 53/2003,republicata.(durata delegarii era de 60 de zile cu posibilitatea prelungirii de 60 zile).
de la 1 mai 2011 delegarea poate fi dispusa pentru cel mult 60 zile calendaristice in 12 luni si se poate prelungi pe perioade succesive de maxim 60 zile calendaristice, numai cu acordul salariatului.
vreau sa stiu daca perioadele succesive sa aiba maximum 60 de zile calendaristice sau fiecare perioada noua succesiva poate avea cate 60 zile calendaristice?In 12 luni angajatul poate fi delegat maximum 120 de zile sau se poate depasi aceasta perioada?Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Perioada diurna anelecavon anelecavon Care este perioada de acordare maxima in decursul unui an (vezi toată discuția)
Delegare promes promes Va rog sa-mi spuneti si mie pe ce perioada se poate face delegarea unui angajat la acelasi angajator(de pe un compartiment pe o sectie a unui spital sau ... (vezi toată discuția)
Delegatie in strainatate sterpuciprian sterpuciprian cat se poate sta in delegatie in strainatate? exista limitari ? unde e scrisa legea daca e? multumesc. (vezi toată discuția)