avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... demersuri infiintare agentie matrimoniala
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

demersuri infiintare agentie matrimoniala

In legatura cu infiintarea unei agentii matrimoniale online....dupa cumpararea domeniului ce urmeaza? va rog daca se poate sa imi psuneti pasii care sunt de urmat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ramo1305 , utilizator 14:14, 24 Mai 2012
Infiintarea si autorizarea societatii care coordoneaza acea agentie matrimoniala!
Margareta Stanciu a scris:

Infiintarea si autorizarea societatii care coordoneaza acea agentie matrimoniala!

deci sa inteleg ca trebuie infiintata o firma totusi? un SRL, uN PFA?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie matrimoniala online ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Sunt in cautarea de informatii pentru deschiderea unei agentii matrimoniale online. In acest caz care sunt demersurile? Cui trebuie sa ma adresez ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei agentii imobiliare ionelbarus ionelbarus Doresc sa infiintez o agentie imobiliara. Aceasta poate fi infiintata pe ,, Persoana Fizica Autorizata\" ? Care sunt pasi ce trebuiesc urmati? Ce documente ... (vezi toată discuția)
Infiintare website ramo1305 ramo1305 Buna seara! Pentru infiintarea unui website, care sa functioneze ca o agentie matrimoniala care sunt demersurile? Multumesc! (vezi toată discuția)