avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Ma pensionaz in luna iulie a acestui an, doresc sa aflu daca beneficiez de concediu de odihna integral, sau doar aferent perioadei lucrate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 25 Mai 2012
Art. 145
(2) Durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste in contractul individual de munca, cu respectarea legii si a contractelor colective aplicabile, si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.
Veti beneficia de CO numai pentru perioada lucrata .. ianuarie-iulie 2012.

Dispozitiile art. 145 alin. (2) din Codul muncii, conditioneaza acordarea concediului de odihna de activitatea prestata într-un an calendaristic ..... Aceasta trebuie raportata la perioada din anul calendaristic cuprinsa între începutul anului şi data acordarii concediului de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna vasyviasu vasyviasu Sunt angajat la o firma din 18-02-2014 si as dori sa aflu daca beneficiez de concediu de odihna pana la sfarsitul anului si cate zile de concediu am dreptul? (vezi toată discuția)
Concediu odihna ptr concediu medical matei11 matei11 Buna ziua Am o salariata care intra in concediu medical Sarcina si lauzie in luna aprilie. A venit cu o cerere de concediu odihna ptr anul 2017 -. Cum ii ... (vezi toată discuția)
Co dupa ccc ycetic ycetic Buna seara. Am revenit la serviciu dupa CCC de 2 ani, in luna septembrie. Pentru restul anului beneficiez de CO intreg sau proportional cu zilele lucrate? Am ... (vezi toată discuția)