avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lliberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Lliberare conditionata

dupa un proces de eliberare conditionata, respinsa, care este termenul in care nu se poate depune o alta cerere de acelasi fel?Va multumesc
Daca cererea de liberare conditionata este făcuta inainte de implinirea fractiunii de pedeapsa prevazuta de lege, stabilirea termenului de reinnoire a cererii se face astfel:
Potrivit art.450 alin. 2 Cod procedura penala, „Cand instanta constata ca nu sunt îndeplinite conditiile pentru acordarea liberarii conditionate, prin hotarârea de respingere se fixeaza termenul dupa expirarea caruia propunerea sau cererea va putea fi reînnoita. Termenul nu poate fi mai mare de un an si curge de la ramanerea definitiva a hotararii”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata marianaramona marianaramona buna ziua in legatura cu eliberarea conditionata. sotul meu munceste se conporta bine se duce la toate activitetile din pentenciar si nu face probleme ... (vezi toată discuția)
Cerere de eliberare conditionata clauss_yonel clauss_yonel sotul meu a ispasit doua treimi din pedeapsa de 4 ani si sase luni,adica doi ani si 6 luni.as vrea sa stiu daca are dreptul la cerere de liberare conditionata ... (vezi toată discuția)
Propunere de liberare conditionata admisa- cand este eliberat? Ana.olteanu Ana.olteanu 30.08.2016 Ora estimata: 08:30 Complet: CAM5 Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În baza art. 587 alin. (1) din Codul de procedură penală rap. la ... (vezi toată discuția)