avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala pentru tulburarea linistii ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala pentru tulburarea linistii publice

In fapt:
Colegii mei de casa au dat o petrecere, iar eu la un moment dat m-am trezit pentru a le opri muzica deoarece era mult prea tare si nu puteam sa dorm.
A fost o coincidenta ca la un minut dupa ce m-am trezit eu sa le opresc muzica a venit si politia datorita unei plangeri formulate de un vecin, astfel mi-au dat si mie amenda cu toate ca le-am explicat situatia, eu fiind o victima a derananjarii linistii publice
Astfel doresc sa contest aceasta contraventie.


Plangerea o voi formula in conformitate cu art 31 din Ordonanta nr. 2/2001, de asemenea eu nu am semnat procesul verbal iar politistii au plecat fara a constata acest lucru cu un martor in acel moment. Au completat pe procesul verbal ca datorita orei tarzii la care a fost comisa fapta la fata locului nu a putut fi identificat nici un martor. Pot invoca si nulitatea sa pe acest temei ? Si ce altceva as mai putea face? Si as dori sa stiu daca pot sa le fac de asemenea o plangere politistilor, acestia actionand in mod abuziv, pentru a fi sanctionati pe plan administrativ.


Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2012
Adidanciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:37, 28 Mai 2012
Daca apreciati ca detineti probe temeinice si indubitabile care sa sustina punctul dvs de vedere,aveti dreptul in termen de 15 zile de la comunicare,sa formulati plangere la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Pentru motive de nulitate PV ,analizati continutul acestuia sub aspectul respectarii art 16,17,19 din OG nr 2/2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala impotriva unui proces verbal intocmit fara a fi contravenientul de fata siloth siloth ma confrunt cu aceastra problema si cu marea dilema a rubricii \"Alte mentiuni\" og 2 art 16 (7) In momentul incheierii procesului-verbal agentul ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie - am vorbit la telefon in timp ce sofam xp-kry xp-kry Astazi ma deplasam cu masina spre iesirea din oras , mi-a sunat telefonul , am raspuns , din fata venea o masina de politie (LOGAN VAN ) , care a pus in ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate la trecerea de pietoni vaseapantiuc vaseapantiuc in decembrie mi s-a retinut permisul pentru neacordare de prioritate la pietoni fiind inregistrat si de camera de luat vederi din masina politiei.am vre-o ... (vezi toată discuția)