Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Anul trecut am semnat un contract de vizionare pentru un apartament cu o agentie imobiliara dar nu am primit nicio copie al acelui contract.Dupa vizionarea apartamerntului am mai fost si la alte agentii care aveau si ele acel apartament la vanzare.Dar nu ne-am inteles atunci cu proprietarul (noi asteptam raspuns la vanzarea apartamentului nostru prin programul prima casa iar proprietarul avea nevoie sa il vanda urgent) si nu l-am cumparat atunci. Am mai fost la cateva vizionari cu agentul respectiv si apoi,vazand ca noi nu cumparam nimic nu ne-a mai sunat si nici nu a mai lut legatura cu noi.La o luna am vazut un apartament dat la vanzare in ziar (nestiind ca este vorba despre acelasi apartament ) si fiind la noi facuta deja vanzarea apartamentului nostru am luat legatura cu proprietarul si la vizitarea apartamentului ne-am inteles la vanzare.Am cumparat apartamentul-in luna august 2011 si abia anul acesta in luna mai agentul imobiliar a venit sa ne ceara comisionul pentru cumpararea apartamentului. Ce este de facut ?