avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice documentatie pentru achizitiile publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

documentatie pentru achizitiile publice

Poate cineva sa imi spuna sau sa ma trimita la un act legislativ care enumera documentatia necesara unei achizitii publice(pentru contractor)?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ROYAL CONSULTING , Avocat 11:05, 12 Februarie 2009
ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ Nr. 34 din 19 aprilie 2006
privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii
HOTÃRÂRE Nr. 925 din 19 iulie 2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie publică din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii
ORDIN Nr. 155 din 2 octombrie 2006
privind aprobarea Ghidului pentru atribuirea contractelor de achiziţie publică - AUTORITATEA NAŢIONALÃ PENTRU REGLEMENTAREA ªI MONITORIZAREA ACHIZIŢIILOR PUBLICE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 894 bis din 2 noiembrie 2006



buna ziua
M-ai sunt cateva legi sau hotarari:
1. lege nr. 346/2004
2. ordin 465/14.04.2008 daca ai contracte de lucrari
3. OUG 30/2006
Actele juridice enumerate de colegii mei sunt absolut in regula, insa niciun act legislativ nu prevede" ad literam" ca pentru o licitatie deschisa, restransa sau publica ar trebui anumite acte, ci numai pe cele cu caracter obligatoriu (ex. certificat de atestare fiscala, etc.), restul fiind lasate la aprecierea autoritatii contractante, in functie de complexitatea achizitiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract ContSters359110 ContSters359110 Imi spuneti va rog un contract de lucrari intocmit de o institutie publica locala (cons judetean) si publicat in SEAP ce text de lege sta la baza intocmirii ... (vezi toată discuția)
Legi Alisssia Alisssia Unde sunt enumerate sau care sunt [u]toate[/u] legile care se aplica pentru operatorul economic in achizitii publice? (vezi toată discuția)
Propunere tehnica nedetaliata raglub raglub Buna ziua! m-am lovit de o problema la o procedura: mostra solicitata corecta, dar propunerea tehnica putin detaliata, nu precizeaza materialul si ... (vezi toată discuția)