cum procedeaza angajatorul in cazul pierderi dosarului angajatului(dosar ce contine:contract individual de munca,cerere angajare,fisa medicala,fisa de la somaj,cerere angajare,etc)????
ok..imi cer scuze....am 5 muncitori necalificati care nu au dosare de personal....si exemplarul de contract de munca ce le-a fost dat nu il gasesc ei acasa(sunt de putin timp inspector de resurse umane in aceasta societate si pana acum nu am mai intalnit asa situatie)
Din 5 persoane chiar niciunul nu gaseste contractul???ok.Ce puteti face ?Contractele de munca au fost inregistrate la o unitate I.T.M?Daca da puteti merge sa va dea nr.de inregistrare si refaceti contractele de munca cu numerele initiale ,chemati salariati sa le resemneze si tot atunci si cererea de angajare iar celelalte documente la fel le refaceti.Fisa de somaj -normal ar fi sa se vada din programul de salarii perioada respectiva intre angajare si somaj sau demisie sau depinde ce aveti dvs.
contractul se reface cu data angajari???si mai am o intrebare in contractul de munca este prevazuta o rubrica in care este trecuta seria si nr de buletin....daca il fac ca si duplicat eu nu am copii dupa cartea de identitate a angajatului de acum 15 ani....cum procedez?
Codul muncii
Daniela8986
Buna Ziua! Sunt angajata la o institutie de stat din 2007 ca muncitor necalificat.In toate hartiile apar ca ingrijitor(fluturas,protectia munci,fisa ... (vezi toată discuția)