avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire contract de comodat

Buna ziua!
Va cer ajutorul in urmatoarea problema:
Am un cabinet medical. Spatiul este al primariei, Acum 5 ani am incheiat contract de comodat cu primaria. Se apropie data expirarii contractului si doresc sa il prelungesc. Doresc sa formulez un act aditional de prelungire al contractului , care sa mai cuprinda si alte clauze suplimentare.
Blocul are si un teren aferent pe care proprietarii au diverse constructii (garaje, cotete, etc.). Fiecare locatar s-a "autopus in posesie" fiecare ocupand cat spatiu a dorit. Podul nu se stie al cui este, uscatorul la fel, iar subsolul e pe post de "hasna".
Doresc sa introduc in actul aditional un paragraf prin care sa solicit darea in folosinta si a celorlalte "utilitati" - teren , partea din uscator, pod, etc.
Mentionez ca am apartamentul de la parter, binenteles fara "balcon". (Am vazut multe apartamente laparter care au un asa zis balcon - pot cere si eu aprobarea unui astfel de spatiu?).
Doresc sa stiu ce drepturi mi se cuvin si daca ma puteti ajuta si cu un model de act aditional.
Va multumesc!
O zi frumoasa in continuare!
Cel mai recent răspuns: Alina24ph , utilizator 10:50, 30 Mai 2012
Puteti incheia un act aditional in conditiile pe care le negociati cu cealalta parte. Mergeti si propuneti-le cateva aspecte noi din cele enumerate si asteptati raspunsul lor. Va vor propune probabil un model de act aditional scris pe care il puteti semna sau il mai puteti negocia.
Buna ziua!
Asa ar fi fost normal, desigur, dar si prima data tot eu a trebuit sa redactez contractul de comodat.
Functionarii primariei l-au citit si au completat doar datele lipsa.
Si dedata aceasta va fi la fel, de aceea am cerut acest ajutor.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legat de vânzarea/donarea unui balcon alipit unui apartament Lili2022 Lili2022 Bună seara! Vă prezint următoarea situație. Cineva din familie a cumpărat un apartament, dar din neatenție, nu s-a inclus în contractul de ... (vezi toată discuția)
Dovada detinere folosinta teren aferent balconului Daria8 Daria8 Buna dimineata. Vreau sa cumpar cu un credit ipotecar un apartament situat la parterul unui bloc. Acest apartament are construit, cu toate actele si ... (vezi toată discuția)
Podul locuibil... Alexysstrago Alexysstrago Buna seara, Numele meu este Alex si m-ar interesa mai multe detalii referitoare la podul locuibil.. Mai exact este vorba despre apartamentul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)