avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Unitate protejata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Unitate protejata

Buna ziua,
Pentru a primi autorizare sa functioneze ca unitate protejata, o societate comerciala trebuie sa indelineasca unnele conditii, una dintre acestea e sa aiba cel putin 30% din numarul total de angajati, persoane cu handicap. Intrebarea este daca aceste persoane trebuie sa fie incadrate cu norma itreaga sau pot sa fie si cu timp partial?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizare functionare ca si unitate protejata Monica H. Monica H. Buna ziua, Am o societate care functioneaza din 2003 , iar acum doresc sa autorizez functionarea acesteia ca si unitate protejata in temeiul Ordinului ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap accentuat nicoriciclaudia nicoriciclaudia Buna ziua As dori sa stiu daca angajez o persona cu handicap accentuat, ce beneficii am ca si angajator. Dupa cate am citi in Codul Fiscal Art.55 aliniatul 4 ... (vezi toată discuția)
Facilitate angajare persoana cu handicap adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Am citit ieri pe avocatnet.ro ca se acorda facilitati pentru angajarea persoanelor cu handicap.Ma intereseaza sa stiu daca ma incadrez si care ar ... (vezi toată discuția)