avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizare functionare ca si unitate protejata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizare functionare ca si unitate protejata

Buna ziua,
Am o societate care functioneaza din 2003 , iar acum doresc sa autorizez functionarea acesteia ca si unitate protejata in temeiul Ordinului 60/2007, pentru a beneficia de facilitatile acordate de lege.
Intrebarea mea este: trebuie sa modific statut, act constitutiv?? pentru ca in art. 3 al ordinului , nu prevede nimic referitor la procedura. Sau pot doar sa angajez acel numar de 30% din totalul de salariati si cu restul documentatiei sa ma prezint la ANPH???
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:01, 11 Iunie 2010
Va trebui sa angajati acel procent de 30% persoane cu handicap din totalul angajatilor si sa depuneti dosarul la ANPH Bucuresti. Bafta
Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2010
Gabriel Iliescu, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborarea cu unitati protejate camiha camiha Care sunt documentele pe care trebuie sa le soliciti unei unitati protejate, in cazul in care exista intentia unei persoane juridice private sa achizitioneze ... (vezi toată discuția)
Speta unitate protejata ContSters169678 ContSters169678 O unitate protejata a fost infiintata de persoana cu handicap in conformitate cu art. 81 alin. 2 lit. b din L 448/2006 republicata si in care toti salariatii ... (vezi toată discuția)
Unitati protejate carmenl carmenl O societate comerciala cu obiect de activitate comert cu amanuntul al produselor industriale poate fi considerata unitate protejata, in sensul art.77 alin.3 ... (vezi toată discuția)