avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua, am 24 de ani, am terminat in 2011 facultatea, lucrez din luna martie si as dori sa ma inscriu la a doua facultate anul acesta. In cazul in care nu voi mai fi angajata ce trebuie sa am in vedere pentru a primi pensiea alimentara in continuare? Va multumec.

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:41, 29 Mai 2012
din pacate nu mai primesti pensie alimentara.
Buna ziua,
as dori sa stiu de ce. Va multumesc.
Cat lucrati nu veti primi, daca nu mai lucrati asa cum credeti ca va fi, aveti dreptul sa cereti si sa primiti pana la 26 de ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ContSters216088 ContSters216088 Buna ziua, am 24 de ani, am terminat in 2011 facultatea, lucrez din luna martie si as dori sa ma inscriu la a doua facultate anul acesta. In cazul in care nu ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara dupa 18 ani patrascu_mada86 patrascu_mada86 buna ziua Am 24 de ani si anual acesta m am inscris la facultate.parintii sunt divortati de 17 ani,am primit pensie alimentara pana la 18 ani dupa care m ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua ! Am terminat clasa a-XII-a si primesc pensie de intretinere de la tatal meu.Ma intereseaza daca primesc somaj mai pot primi pensie? Care este tipul ... (vezi toată discuția)