avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... aprobare primarie gard
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

aprobare primarie gard

emiterea autorizatiei de constructie gard (primarie Bragadiru) este conditionata de o declaratie notariala ca ne retragem de la drum 4 m (pentru latirea drumului care are deja 8m si este pe un camp)) fara nici o despagubire, adica expropiere. Va rog sa imi spuneti daca aceasta conditionare la fel si expropierea este sau nu un abuz al primariei

Alte discuții în legătură

Dezmembrare teren cu titlu de drum mihaicotar mihaicotar Buna ziua ! Am cumparat o parcela de pamant al carei drum de access are latimea de 8 m. Au trecut cativa ani pana am cerut autorizatie de constructie. In ... (vezi toată discuția)
Despagubiri stefma stefma pentru a obtine o autorizatie pentru constructie gard pe un teren intravilan ni se cere o declaratie notariala ca suntem de acord sa ne retragem un numar de ... (vezi toată discuția)
Limite constructie casa si gard Catalina1388 Catalina1388 Buna ziua, Am o mica nelamurire. Acum o luna de zile parintii mei au cumparat un teren de 500m in orasul Bragadiru. Toate au fost bune si frumoase pana ieri ... (vezi toată discuția)