avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... despagubiri
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

despagubiri

pentru a obtine o autorizatie pentru constructie gard pe un teren intravilan ni se cere o declaratie notariala ca suntem de acord sa ne retragem un numar de metrii de la drum, fara sa fim despagubiti cu valoarea terenului expropiat. Mentionez ca drumul este un drum de tara pe camp, neamanajat, neasfaltat. (nici pe departe sa treaca pe acolo vreun drum important) este normal ceea ce se intampla si mai ales fara despagubiri pentru teren?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 16:22, 28 Ianuarie 2013
nu este legal sa cedati aceasta suprafata de teren. sunt obligati sa va elibereze autorizatia pentru gard, in conditiile legii , fara conditii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan - retrageri obligatorii prin certificatul de urbanism NistorT NistorT Buna ziua, Tocmai ce-am scos de la primărie un certificat de urbanism pentru un teren intravilan pe care vreau sa construiesc o casa. Pe acest ... (vezi toată discuția)
Drum de acces palade emilian ionel palade emilian ionel Proprietarul unui teren poate face drum de acces [drum public] pe propritatea lui unde vrea el, chiar langa casa mea , fara sa imi ceara acordul? (vezi toată discuția)
Aprobare primarie gard stefma stefma emiterea autorizatiei de constructie gard (primarie Bragadiru) este conditionata de o declaratie notariala ca ne retragem de la drum 4 m (pentru latirea ... (vezi toată discuția)