buna seara,acum 2 ani am luat in arenda un teren prin contract inregistrat la primarie,anul trecut dupa insamantare propietarul a incercat sa declare suprafata de teren la apia dar a reusit deoarece il avea dat in arenda la mine,acesta m a actionat in judecata avand primul termen luna aceasta si mi a trimis o notificare de la un cabinet de avocatura ca acest contract este reziliat ca nu i am dat arenda lucru neadevarat.dela primarie i s a eliberat adeverinta pt apia cu toate ca eu am lucrat terenul,functionarul mi a spus ca i a dat propietarului deoarece oricum se va pronunta instanta asupra rezilierii,astazi am vrut sa fac o plingere dar mi s a spus ca s a schimbat legea si chiar daca ai conntract de arenda propietaru poate sa il ia oricand innapoi.DECI EXISTA O LEGE DIN 2010 IN ACEST SENS?poate sa mearga si adune roadele si subventia chiar daca contractul nu este reziliat oficial?Multumesc~
Contractul de arenda
bkk
Buna ziua,detin cateva suprafete de teren in arenda,si de anul trecut sunt in litigiu cu unul dintre arendatori,acesta m a actionat in instanta sub mentiunea ... (vezi toată discuția)