Bunica mea a cumparat in anul 2003 o garsoniera de la o femeie de aceeasi varsta ,cu chitanta de mana.In chitanta sunt trecuti 2 martori dar decat cu numele si adresa fara cnp-uri serii de ci nimic pentru ca am incercat sa-i gasesc la politie din cauza fostului sot al doamnei care a vandut,unul dintre martori mai traieste, celalalt a decedat cat si femeia care ia vandut lui bunica.In perioada cand a vandut casa femeia aceeasta era divortata iar dupa aceea domnul acesta a venit la bunica la usa sa-i zica ca este proprietar ce sa faca in acest sens? Cum mai poate recupera bani sau casa ?
bunica nu a decedat eu o reprezint pentru ca este batrana in rest proprietara care a vandut bunici mele a decedat iar la directia taxe si impozite ia este proprietara cat despre mostenitori nu are copii ,din cate i-mi amintesc are 2 surori daca mai traiesc dumnezeu stie ce fac daca acele femei nu mai traiesc? si multumesc din suflet pentru ajutor!
Vanzare teren
nicolpa
Mama a vandut un teren desi actul de proprietate e pe numele bunicii si al bunicului care a decedat.Vanzarea s-a facut in 2003 cu chitanta de mana,fara ... (vezi toată discuția)