avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Un tatic disperat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Un tatic disperat

Sunt un tatic disperat si va cer un sfat.Ce pot face in cazul in care sotia a parasit domiciliul conjugal cu un copil de 7 luni in lipsa mea fara sa ma anunte.Am venit acasa si am gasit casa goala ,fara sotie si ce e mai rau fara Alex.Ce pot face?
Ce ati dori sa faceti?
Copilul e rea mic ca sa va poata fi incredintat dvs.
in primul rand faceti o plangere la politie si apoi una la parchet, dar inainte asigurati-va ca a disparut si nu a plecat
"in vacanta":rolleyes:, apoi cautati un avocat si consultati-l in legatura cu detaliile problemei.
va dorim succes.
Din pacate cel mult veti obtine un program de vizitare in prezenta mamei.
Trebuie sa va angajati avocat pt procesul de divort sau sa cereti drept de vizitare urgent dar fara avocat in acest al doilea caz nu aveti decat sanse minime.
Desi poate ca nu aveti nicio vina va trebui sa va cautati un avocat care sa va apere foarte bine intrucat altfel va fi foarte greu pt dvs.

avocat Claudiu Lascoschi
De ce nu ar putea cere incredintarea copilului? Daca face dovada ca este spre binele minorului sa fie crescut de tata nu vad de ce instanta nu l-ar incredinta tatalui chiar daca are doar 7 luni . Faptul ca instantele acorda spre cestere copilul la o varsta asa mica mamei nu exclude posibilitatea de a fi incredinat tatalui.
Tatal insa trebuie sa evalueze bine situatia si sa se gandesca la binele copilului inainte de a face cererea catre instanta.
Va multumesc pentru comentarii .Astept sa treaca sarbatorile ca nu cred ca gasesc avocat in perioada asta si atunci bag divortul si cu dumnezeu inainte .MII DE MULTUMIRI.Daca exista cineva dispus sa ma reprezinte astept un mail la adresa mihai_mavrodin@yahoo.com sau mihai.mavrodin@tvr.ro

Alte discuții în legătură

Domiciliu temporar in strainatate gabrielle10 gabrielle10 Am divortat in urma cu 2 ani, iar copilul mi-a fost incredintat mie prin hotarare judecatoreasca, tatal avand drept de vizita in prima si a treia sapt din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!proces pentru drept de vizita si castigarea custodiei koreh silvia koreh silvia In urma cu cateva luni,prin 9 martie 2010,s-a terminat procesul pentru pensie alimenatara a copilului meu rezultat dintr-un concubinaj de 2 ani. Fostul ... (vezi toată discuția)
Divort,incredintare minor si partaj liliana elena liliana elena Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema.Este vorba despre o persoana care doreste sa divorteze si sa-i fie incredintat ... (vezi toată discuția)