avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune in conventii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune in conventii

intre o peroana fizica si un sindicat are loc un contract de imprumut .
Restituirea imprumutului urmeaza sa se faca in 4 rate egale
Pentru a convinge creditorul presedintele sindicatului anexeaza la contract de credit o cerere prin care angajatorul se obliga sa vireze in contul creditorului sumele de bani ce reprezinta parte din cotizatia membrilor de sindicat
Ulterior sindicatul refuza restituirea imprumutului motivand faptul ca desi a incheiat contractul de imprumut pentru o anumita suma i-a fost data in realitate o parte din ea
In conditiile de fata exista infractiunea de inselaciune?
Cel mai recent răspuns: Canon01 , utilizator 19:28, 1 Iunie 2012
nuoate nimeni sa dea un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie sindicat pentru nemembrii de sindicat iuliandum iuliandum Buna ziua, Situatia se afla in felul urmator: Am fost membru de sindicat pana cand am fost exclus din aceasta organizatie intrucat am semnat o plangere ... (vezi toată discuția)
contributia nemembrilor de sindicat amisilisteanu amisilisteanu Ce lege reglementeaza contributia nemembrilor de sindicat? (vezi toată discuția)
Recuperarea apartamentului luat de banca deliachiuzbaian deliachiuzbaian Am luat un credit pe care l-am impartit in 1/2 cu o prietena si pentru care a pus ipoteca apartamentul parintii acesteia. Eu si sotul suntem cei care am semnat ... (vezi toată discuția)