avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu asistent principal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu asistent principal

Sunt asistent medical principal. Am vecime 8 ani si 3 luni. Ce salariu trebuie sa am?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 18:51, 2 Iunie 2012
multumesc.
as dori si eu, va rog frumos grilele de salarizare la asistent medical deb, la asistent medical generalist, la asistent medical gen. principal.
Ultima grila de salarii a fost cea reglementata de OG17/2008,o gasiti aici:

[ link extern ] /

De la acele salarii s-a plecat in aplicarea Legii330/2009.In prezent,in Lg284/2010 gasiti la
ANEXA III FAMILIA OCUPAŢIONALÃ DE FUNCŢII BUGETARE "SÃNÃTATE"grila".dar nu se aplica de acolo decat clasele pe functii,nu si coeficientii de ierarhizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul sal. pt. pr. si marirea de 8% ifrim_reny ifrim_reny buna ziua! solicit ajutor pt. a intelege cum mi-a fost calculat salariul . In iunie 2012 am primit gradatia a doua , marirea pt. principal si cei 8%. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu de baza brut AliceS AliceS Buna ziua, As dori sa aflu,in conditiile in care ma poate ajuta cineva cu informatiile corecte,cum se calculeaza si care ar fi salariul de baza brut la ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu asistent medical - ambulanta daniela_amb_82 daniela_amb_82 Buna ziua! Lucrez cu functia de \\"Asistent medical (ulterior principal) cu PL\\" incepand cu 08.09.2008 la un serviciu judetean de ambulanta (dupa ce ... (vezi toată discuția)