Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
 Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 	
			~ final discuție ~
 ticusorin	                   

Buna ziua,
Am imprumutat un \"prieten\" cu suma de 1.500 euro. Nu am facut nici un document, dar am un martor care a fost de fata cand i-am dat banii. Acum ... (vezi toată discuția)
	                    ticusorin	                   

Buna ziua,
Am imprumutat un \"prieten\" cu suma de 1.500 euro. Nu am facut nici un document, dar am un martor care a fost de fata cand i-am dat banii. Acum ... (vezi toată discuția)

fluturealbastru	                   

buna.vorbesc cu un baiat de cativa ani  si suntem pe cale sa ne despartim.. adica am incercat de my multe ori saa ma despart de el dar de fiecare data   spunea ... (vezi toată discuția)
	                    fluturealbastru	                   

buna.vorbesc cu un baiat de cativa ani  si suntem pe cale sa ne despartim.. adica am incercat de my multe ori saa ma despart de el dar de fiecare data   spunea ... (vezi toată discuția)

loanabelciu	                   

Buna ziua,
Si se va tine cont inca de la primul termen de inscrisul pe care-l depun atunci ?...imi este foarte util pentru divort...ca proba.
Poate sa-si ... (vezi toată discuția)
	                    loanabelciu	                   

Buna ziua,
Si se va tine cont inca de la primul termen de inscrisul pe care-l depun atunci ?...imi este foarte util pentru divort...ca proba.
Poate sa-si ... (vezi toată discuția)