avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru- blocare conturi bancare
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru- blocare conturi bancare

İn urma unei hotarari judecatoresti mi sa pus sechestru pe o suma de bani pe care eu nu o am. nu am proprietate nu am masina va rog spuneti-mi daca deschid un card de debit mi sa pot bloca bani de pe cont?
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 23:24, 31 Mai 2012
atata timp cat aveti cont bancar, oricand e posibil sa vi se descopere si sa se puna sechestru. De regula, cardul de debit este atasat unui cont bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit ContSters268112 ContSters268112 am un card de credit din acela de 3 salarii.practic de fiecare data cand il folosesc ma imprumut de la banca.intrebarea mea e daca in cazul in care am datorii ... (vezi toată discuția)
Poprire Zgarcanstein Zgarcanstein Bună ziua! V-aș ruga să-mi spuneți dacă, în urma unei sentințe judecătorești definitive, prin executare silită poate fi pusă poprire pe contul ... (vezi toată discuția)
Executare silita adriana1234 adriana1234 Sotul s-ar putea sa ajunga in situatia de executare silita pentru o suma de bani. Intrebare: apartamentul in care locuim este pe numele meu, cumparat inainte ... (vezi toată discuția)