Buna ziua, am fost angajata pe postul de gestionar in cadrul unei firme din 05.08.2011, iar in data de 05.05.2012 mi-am dat demisia din motive personale,practic a fost cu acordul partilor, si nu am avut preaviz.Ultimul salariu a intrat la data normala,dar banii de concediu nu. Am asteptat o luna ca ragaz, in speranta ca la urmatoarea data de salariu imi vor vira si mie banii de concediu, dar iata ca ziua platii a venit, si salariile angajatilor firmei au fost virate, dar eu nu am primit nimic. Luni voi merge sa vorbesc la resurse umane, dar inainte va rog sa ma sfatuiti cum sa pun problema, in cat timp ar trebui sa imi vireze banii in aceasta situatie? si de cate zile beneficiez? Mentionez ca nu mi-am luat nici o zi de concediu de la angajare pana la demisie.
Bună ziua, dacă am 5 luni lucrate la o firmă și mi-am dat demisia din motiv personal, conform legii se achită concediul de odihnă acumulat în decursul acestor luni, sau e nevoie să treacă un termen de minim 6 luni lucrate? Mulțumesc!