avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune dupa granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune dupa granituire

buna ziua as dori o sugestie in legatura cu un teren pentru care am fost in instanta pt GRANITUIRE inca din anul 2008 la tibunalul SB unde am castigat cele 2 cai de atac iar apoi am ajuns la curtea de apel ALBA unde am castigat iarasi si mi sa dat o sentinta irevocabila in IUN 2011 pe care am investito cu titlu executoriu si pe care am inaintato unui executor ,iar in anul 2012 am fost dat iarasi in instanta pt UZUCAPIUNE dosar catre este pe rol .
Intrebarea mea este daca se mai poate face UZUCAPIUNE in aceasta situatie si daca se poate intrerupe(opri) executarea silita .MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:22, 4 Iunie 2012
Executarea silita se poate suspenda numai in situatia in care instanta de judecata dispune hotarare in acest sens

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune castigata la judecatorie, pierduta la tribunal summertime summertime In anul 1969, prin moartea mamei lor (bunica mea), tatal meu si fratele lui au devenit mostenitorii (in cote egale) a locuintei (casa+teren) cumparata in ... (vezi toată discuția)
Blocare cont pensie ppp974273 ppp974273 Buna seara, Sotul meu a castigat in instanta, in urma unui proces colectiv, drepturi banesti pe care le=a incasat. Azi s-a trezit cu contul de pensie ... (vezi toată discuția)
Incadrare in termenul de prescriptie deea-lex deea-lex Buna seara!sunt într-o situație delicata si am rugamintea sa ma ajutati .la serviciu am o sentinta civila a tribunalului sectia comerciala din luna Iunie ... (vezi toată discuția)