avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prescriptia....
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prescriptia....

Cum se aplica prescriptia in speta urmatoare.:institutie publica...in urma unui control se constata ca in ultimii 8 ani s-au acordat nejustificat drepturi de natura salariala unui angajat(contabil)- cu, cumul de functii(cumulul de functii nu in aceeasi institutie).Se doreste recuperarea prejudiciului.pe cati ani trebuie luati banii inapoi:1 an , 3 ani 5 ani? multumesc.
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2012
Ramona24, utilizator
Nu exista niciun alt act normativ care sa prevada un alt termen de prescriptie ...
:love2: multumesc freeelis !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de prescriptie in cazul dreptului la actiune al inginerilor, arhitecţilor, geodezilor, contabililor şi altor liber-profesionişti ralu2911 ralu2911 Potrivit art. 2520 alin. 1 pct. 8 din noul C.civ., se prescrie în termen de un an dreptul la acţiune în cazul inginerilor, arhitecţilor, geodezilor, ... (vezi toată discuția)
Sprijin familial neîncasat anomis2004 anomis2004 Buna ziua, As dori sa stiu daca nu mi-am ridicat sprijinul familial in termen de 3 ani as avea câștig de cauza daca as intenta un proces împotriva celor ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut Delinke Delinke In anul 2008 m-a sunat disperat o cunostinta, ca are nevoie urgent de 1000 euro, ca banca ii declara firma falimentara(sau asa ceva) si sa-l imprumut pentru ... (vezi toată discuția)