MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

In cazul unui omor, faptuitorul isi recunoaste fapta si pedeapsa ii este redusa cu 1/3 parte, mai exact de la 25 de ani primeste doar 16. Mostenitorii decedatului au dreptul la recurs in acest caz? Au vre-o sansa ca inculpatul sa primeasca mai mult?
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat 	
			 MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

Justitiarul711 
	    	Utilizator

Justitiarul711 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Andreeacreatza	                   

exista totusi vreo modalitate de a contesta o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de executare a pedepsei?
 (vezi toată discuția)
	                    Andreeacreatza	                   

exista totusi vreo modalitate de a contesta o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de executare a pedepsei?
 (vezi toată discuția)

pici80	                   

am fost condamnat intr un dosar la 2 ani inchisoare sub supraveghere,iar unul dintre parti vatamate a declarat recurs...
exista posibilitatea sa retraga ... (vezi toată discuția)
	                    pici80	                   

am fost condamnat intr un dosar la 2 ani inchisoare sub supraveghere,iar unul dintre parti vatamate a declarat recurs...
exista posibilitatea sa retraga ... (vezi toată discuția)

nelid_63	                   

In urma cu 2 ani am fost victima unui furt din locuinta mea , bunurile furate fiind in valoare de aproximativ 30.000 RON. Dupa 6 luni de la acest furt , ... (vezi toată discuția)
	                    nelid_63	                   

In urma cu 2 ani am fost victima unui furt din locuinta mea , bunurile furate fiind in valoare de aproximativ 30.000 RON. Dupa 6 luni de la acest furt , ... (vezi toată discuția)