avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public si observator la o sectie de votare ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public si observator la o sectie de votare - situatie de incompatibilitate?

Buna ziua. Va rog frumos,raspundeti-mi si mie la o intrebare: daca sunt functoinar public, am voie sa primesc acreditare ca observator la o sectie de votare?
Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 19:07, 4 Iunie 2012
sigur ca da....de ce nu? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistarea candidatilor la procesul de alegeri iancutuila iancutuila Va rog sa-mi spuneti daca,candidatii la Consiliul local,ai voie sa asiste la alegeri? Iar daca o persona greseste votul mai are voie sa voteze inca o ... (vezi toată discuția)
Remuneratia presedinti sectii de votare 15 nov 2009/6 dec 2009 ana cata ana cata imi cer scuze daca intrebarea mea nu se regaseste in topicul care ar trebui ,la care s-ar incadra. care este remuneratia unui presedinte al sectiei de votare, ... (vezi toată discuția)
Despre referendum lupu mihaela lupu mihaela buna seara.... am o intrebare, daca sunt functionar public, pot participa in comisie la referendum , fara sa am probleme;mentionez ca trebuie sa completez o ... (vezi toată discuția)