avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lege privind fotografierea in tren
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lege privind fotografierea in tren

Buna seara,

Astazi am avut parte o zi foarte neplacuta, cauza fiind serviciile oferite de CFR Calatori. Am calatorit cu un tren InterRegio de la Roman pana la Bucuresti. Vreau sa va spun ca din cauza faptului ca in vagoane aerul conditionat nu a functionat, temperatura din interior a fost de 35 de grade Celsius in mod constant. Nemaisuportand batjocura celor de la CFR la adresa calatorilor, m-am hotarat sa le fac o reclamatie. In timpul calatoriei m-am dus la panoul de control al vagonului si am fotografiat ecranul digital pe care scria temperatura din interior, numarul trenului, data si mai multe informatii referitoare la temperatura. In momentul in care am facut fotografia am pus in cadru si tichetul de calatorie valabil pe care l-am cumparat. In momentul in care am ajuns in gara m-am dus si la biroul de relatii cu publicul pentru a face o sesizare in scris, in care am cerut sa mi se restituie contravaloare biletului, deoarece nu mi se par normale conditiile de drum pe care l-am avut. Am primit un numar de inregistrare si mi s-a spus ca voi primi un raspuns in decurs de 30 de zile lucratoare. As vrea sa fac o reclamatie si la ANPC, dar as dori sa stiu daca este interzisa fotografierea in tren si daca ma pot folosi de fotografiile pe care le-am facut. In fotografii se vede foarte clar temperatura afisata la panoul de control al vagonului (35 DE GRADE CELSIUS). Multumesc mult.

O seara placuta
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 13:19, 8 Iunie 2012
Fotografierea este interzisa in momentul in care gasiti un panou sau anunt care sa v-a arate acest lucru. Dvs. ati fost pe domeniu public, iar fotografiile reprezinta dovada clara prin ce ati trecut, scoateti la imprimanta pozele si multa bafta, poate veti rezolva dvs ceva.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform carei legi te da jos din tren daca calatoresti fara bilet? alexmari alexmari Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire, in cazul calatoriei pe tren fara bilet, care este articolul de lege care reglementeaza datul jos din tren? Am citit ... (vezi toată discuția)
Pagube materiale cfr calatori Little_skip Little_skip Buna ziua, In urma \"intalnirii\" cu un vagon de dormit al CFR Calatori dinspre Bucuresti spre Suceava ochelarii mei au fost striviti de panoul electric ce ... (vezi toată discuția)
Amenda cfr Alex0227 Alex0227 Salut! O sa va povestesc intamplarea mea. Acum o saptamana am plecat cu trenul la un concurs(Duatlon) din Bucuresti spre Brasov. Fiind cu bicicleta, am ales ... (vezi toată discuția)