avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pagube materiale CFR Calatori
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pagube materiale CFR Calatori

Buna ziua,

In urma "intalnirii" cu un vagon de dormit al CFR Calatori dinspre Bucuresti spre Suceava ochelarii mei au fost striviti de panoul electric ce se afla deasupra masutei. Acesta a picat pur si simplu la putin timp dupa pornirea trenului. In acest caz, am dreptul la vreo despagubire din partea CFR? Ce as putea face in acest sens? Mentionez ca atat lentilele cat si ramele au fost distruse in totalitate. A doua persoana din compartiment era prezenta si imediat dupa incident am chemat si insotitorul de bord.
Am facut deja reclamatie in caietul destinat acestui lucru, insa pana acum nu m-a contactat nimeni.

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Little_skip , utilizator 22:15, 7 Septembrie 2011
Ar trebui sa va despagubeasca, desigur!
Multumesc frumos pentru raspunsul prompt. Din pacate cred ca nu vor face acest lucru de bunavoie, nici macar cu un telefon nu s-au deranjat pana acum. Ma puteti sfatui va rog cum as putea proceda pentru a primi aceasta despagubire? Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"negocieri" interesante dauna totala rca r0nni3 r0nni3 Buna, am o mica dilema cu un dosar de dauna RCA si v-as fi deosebit de recunoscator daca m-ati sfatui :D. Situatia sta in felul urmator: eu pe motocicleta, un ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina emanuellen emanuellen Buna,am cumparat un Opel Corsa in Germania. Nu am avut inca masina in viata mea ,va rog sa-mi spuneti ce am de facut pas cu pas,ca sa fiu in regula cu actele ... (vezi toată discuția)
Omul de langa noi... justitiarul3 justitiarul3 Timpul. Asupra lui aruncam mai mereu vina pentru multe lucruri pe care de multe ori le ocolim pana le uitam. Am inceput sa ne grabim, de multe ori fara rost si ... (vezi toată discuția)