avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... faliment
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

faliment

daca firma de la care am ramas in CIC da faliment sau se inchide intimpul in care sunt in CIC ce se va intampla dupa cei 2 ani? Daca firma nu mai exista?
In cazul meu punctul de lucru din orasul meu s-a inchis si stiu ca s-au mai inchis si altele.
Daca se inchide totul, de unde imi mai iau eu hartiile pt somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:25, 25 Decembrie 2008
Se pare ca va contraziceti, stimate coleg, ... pe perioada CIC se poate dispune concedierea daca o persoana se afla in CIC , dar numai in situatiile prevazute de Codul muncii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea in timpul concediului de crestere a copilului ana monica ana monica Buna Ziua , Am si eu o intrebare la dumneavoastra , eu sunt in concediul de crestere a copilului de 3 ani si mai am de stat 6 luni deoarece in timpul celor ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului onutza1988 onutza1988 Daca sunt angajata la o firma din 24 noimbrie 2011 ,am nascut pe 4 decembrie 2012 si de pe 15 ianuarie 2013 firma a inchis punctul de lucru,intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii AlinaManoliu AlinaManoliu Buna ziua, Sunt in concediu crestere copil, din 26 ianuarie trebuie sa ma intorc la serviciu. Societatea de unde am intrat in cic are biroul central in ... (vezi toată discuția)