avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Puncte penalizare acumulate pe teritoriul altui stat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Puncte penalizare acumulate pe teritoriul altui stat

As vrea sa stiu daca punctele acumulate la permisul de conducere pe teritoriul altei tari decat romania sunt luate in calcul si in romania ( din cate stiu la 15 puncte acumulate in 6 luni se suspenda permisul de conducere )

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:52, 6 Iunie 2012
nu cred ca alte tari pot acorda puncte penalizare la un permis ce apartine unui nerezident. de exemplu, politia rutiera romana nu poate acorda puncte penalizare unui permis emis de UK (ma refer la un permis emis si nu doar recunoscut).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat în uk. suspendarea se aplică pe tot teritoriul uniunii europene? ionutalexesc ionutalexesc Buna ziua tuturor , stie cineva daca mi-a fost suspendat permisul de conducere romanesc pe o perioada de 16 luni pentru conducerea sub influenta alcoolului ... (vezi toată discuția)
Pot sa mai primesc suspendare la permis dupa ce de abia un an imi vine foaia pentru suspendare DinuMihai99 DinuMihai99 Buna ziua. Am si eu o problema, referitoare la suspendarea permisului de conducere. In anul 2019 mai exact in 27 Mai am acumulat 18 puncte de penalizare. Nu am ... (vezi toată discuția)
Puncte de penalizare Sorinalacri Sorinalacri As dori o nelămurire. ..În februarie am fost sancționată cu 8 pct pr oprirea în loc interzis iar în august am fost sancționată pt nemurirea centuri cu ... (vezi toată discuția)