avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde este definit obiectul cererii de chemare in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde este definit obiectul cererii de chemare in judecata?

cine poate sa-mi indice si mie un text legal in care este definit obiectul pentru cererea de chemare in judecata
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 21:46, 6 Iunie 2012
Obiectul cererii de chemare in judecata este pretentia concreta a reclamantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indicare greºita (incompleta) a temeiului de drept. ContSters46797 ContSters46797 Buna ziua, Daca intr-o cerere reconventionala nu am indicat, in drept, toate articolele pe care imi sprijineam afirmatiile in fapt, se mai poate face o ... (vezi toată discuția)
Cererea reconventionala adriana.chiritescu adriana.chiritescu Buna seara, Sunt chemata in instanta de angajator pentru daune-interese.Fiind sarbatorile nu am posibilitatea sa discut cu un avocat in amanunt dosarul si ... (vezi toată discuția)
Procedura prealabila art. 720^1 cpc ENGFULL ENGFULL in cazul in care debitorul nu s-a prezentat pentru concilierea prealabila , se incheie proces-verbal ? se mentioneaza ca nu a dat curs invitatiei si i se ... (vezi toată discuția)