avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plasament familial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plasament familial

Este normal ca tatal copilului sa locuiasca la acelasi domiciliu cu minorul dat in plasament familial bunicii, sa semneze o declaratie pe proprie raspundere ca nu are venit, fiind apt de munca? Cat timp este posibil acest lucru? Aceasta persoana refuza sa munceasca si nu este interesata in gasirea unui loc de munca, mai ales pentru a nu plati amenzile contraventionale acumulate, despagubiri sau plata spitalizarii unor persoane agresate fizic de acesta. Mai mult, continua actiunile violente, urmarind prin santaj, intimidare, agresiune verbala sau fizica obtinerea unor avantaje materiale din partea celor apropiati. O ancheta de la protectia minorului s-a desfasurat la domicilul acestuia, dar nu si-a recunoscut identitatea sau nu au fost probe suficiente pentru a stabili comportamentul sau agresiv in familie si fata de minor. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: crys24 , utilizator 09:24, 28 Septembrie 2010
NU PRIMESC DECIT 90 LEI ALOCATIE DE PLASAMENT.SI NU CRED CA POTI LUCRA IN 3 SCHIMBURI 7 ZILE DIN 7 SI SA INGRIJESTI UN COPIL DE 10 LUNI.SI EU LEAM ZIS CLAR CA NU POT DACA NU PRIMESC CONCEDIU PT CRESTEREA COPILULUI.EI AU ZIS CA PRIMESC.AU MINTIT CU NERUSINARE
Ultima modificare: Luni, 12 Ianuarie 2009
yllod, utilizator
buna ziua, spuneti-mi va rog ce demersuri trebuie sa fac pentru un transfer de plasament familial, mentionez ca am 2 nepoate care sunt date in plasament la o familie si as vrea sa stiu cum pot sa le i-au eu in plasament deoarece le putem oferi conditii mai bune, mentionez ca eu locuiesc in judetul arad iar fetitele sunt in judetul mehedinti. va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia copilului dascalescudan dascalescudan Cum poate fi obtinut plasamentul familial pentru un copil sau chiar doi copii care sint deja in sistemul de ocrotire sociala a copiilor, aflati in plasament in ... (vezi toată discuția)
Plasament in regim de urgenta RADUGABY RADUGABY Va rog sa ma indrumati unde ar trebui sa merg pt ai da bunicii tutela copiilor respectiv 3 ani si 4 ani deoarece ambi parinti sunt arestati. daca nu se face un ... (vezi toată discuția)