avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general marfa degradata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

marfa degradata

Buna ziua. Am si eu o intrebare . Ce inregistrare trebuie sa fac in momentul in care in urma ploii s-au deteriorat materiale de contructii . Trebuie sa intocmesc un proces verbal de constatare si.........................
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ilinca13 , utilizator 10:14, 8 Iunie 2012
Si proces verbal de imputatie persoanei din cauza careia s-a intamplat aceasta degradare. Apoi se poate face scaderea din gestiune.
MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNS.
Nu se poate imputa deoarece vantul puternic a descoperit marfa aflata afara pe paleti si faptul ca in depozit a intrat apa si a inundat tot ce era la sol pana la 0.5m .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire marfa deteriorata din raportul de gestiune anam79 anam79 Buna ziua , As vrea sa stiu cum se scade marfa deteriorata din raportul de gestiune.Mentionez ca marfa pe care vreau sa o scot din gestiune nu intra in ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de calamitate vasilicaburnaz vasilicaburnaz varog sa ma lamuriti in urmatoarea problema Am un srl si in urma ploilor abundente magazinul mi-a fost inundat deteriorindu-mi si provocindu-mi multe pagube ... (vezi toată discuția)
Nedumerire lipsa in gestiune AlinN2 AlinN2 Am si eu o intrebare: se poate imputa marfa degradata care la un inventar de predare-primire a fost ascunsa printre cea valabila in mijlocul si pe baza de jos ... (vezi toată discuția)