Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
aici sunt eu sceptica,el imi da urmatoarea explicatie,ca risca pt inceput 5000 de euro ,mii da ca sa vad eu ca e el om serios si sa am incredere sa-i dau la notar actul de mandatar
si ca la sfarsitul cautarilor daca reiese ca e proprietar cel pe care il mostenesc eu imi da restul de bani,asta poate fi pacaleala?
deci eu maine trebuie sa ii dau raspuns,daca si cande vreau sa il fac mandatarul meu,oare e bine?
As dori sa stiu in ce forma trebuie incheiat un contract de cedare catre un tert a drepturilor ce decurg din solutionarea revendicarii unui teren in conditiile Legii 10. Mai concret, doresc sa cedez unui tert, contra unei sume de bani, dreptul de a revendica si de a solicita in locul meu terenul, urmand ca acela sa isi asume riscurile (inclusiv posibilitatea de a nu-l obtine), iar daca il obtine sa devina proprietarul acestuia (sau al eventualelor despagubiri acordate in contul terenului). Am gasit persoana. Problema e de a incheia actele intr-o forma legala. Multumesc!
Citeste mai mult: [ link extern ]